Met een toegangscontrolesystemen houd u de regie in handen  

Weet u  wie er uw organisatie binnenkomt of verlaat?  Er is veel veranderd sinds de introductie van de fysieke sleutel. Toegangscontrolesystemen zijn een essentieel onderdeel van de beveiliging geworden voor organisaties en gebouwen overal ter wereld. Ze bieden gemoedsrust en veiligheid voor miljoenen personen .  We zijn officieel dealer van Hikvision en Comelit merken die gespecialiseerd zijn in toegangscontrole.

Het beste toegangscontrolesysteem voor uw woning of bedrijf

Met een toegangscontrolesysteem heeft u de mogelijkheid om te controleren wie toegang heeft tot uw terrein, zonder dat hier extra mankracht voor hoeft te worden ingezet. Dit kan een evenemententerrein zijn, maar ook een bouwplaats bijvoorbeeld, een parkeerterrein of interne toegangscontrole binnen uw pand.  Wilt u maar 1 deur in uw woning kunnen beheren, kies dan voor onze standalone oplossingen.

Modulair / complete sets

 Toegangscontrolesystemen spelen een belangrijke rol in gevoelige bieden. Ze laten alleen de juiste personen op een bepaald moment toe. Er zijn diverse configuraties mogelijk, afhankelijk van het budget en de behoeften. 

Dit varieert van de meest eenvoudige kaartlezer tot de tegenwoordig vaak gebruikte vingerafdrukscanners, tot de algoritmische gezichtsherkenningsterminal.

Standalone versie’s

 Standalone toegangscontrole is de eenvoudigste manier om de toegang tot uw woonhuis of bedrijf te beveiligen en te controleren.

Als u van plan bent geld te besparen op dure sleutels en cilinders, dan is een Standalone toegangscontrole systeem
de juiste keuze voor u.