De juiste inbraakpreventie met een camerasysteem

Een bewakingscamera goed in het zicht, houdt ongenodigde gasten op afstand. Een camerasysteem is de oplossing om inbrekers buiten de deur houden. Alles wordt geregistreerd en mocht een hele brutale indringer toch een poging doen, dan kun je het later terugkijken. Ook kan dit een aanvulling zijn bij een aangifte.

Het perfecte camerasysteem voor jouw situatie

Technisch is er tegenwoordig zo veel meer mogelijk dan vroeger. We hebben camerasystemen die niet alleen je huis bewaken als je er niet bent, maar die ook in verbinding staan met je telefoon. Door te luisteren naar jouw ideeën en je gedegen advies te geven, vinden we altijd het perfecte camerasysteem dat past bij jouw situatie.

Professionele digitale camerabeveiliging

Hikvision bewijst weer dat het dé nummer één is op het gebied van innovatieve oplossingen met de ColorVu 2.0 producten.

Kort samengevat, een werkelijk waar scherp en duidelijk beeld in donkere omstandigheden, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 • 2 MP / 4 MP & 8MP (4K) verkrijgbaar
 • Dome of Bullet versie  
 • 2,8 mm / 4.0 mm / 6 mm
 • Deep Learning AcuSens Function
 • MicroSD/SDHC/SDXC card  (max 128GB)
 • IP-67  (binnen & buitengebruik)
 • Ethernet 10/100 BaseT,
 • DC 12 V / 400 mA, PoE IEEE802.3af
 • Dag/Nacht met IR-filter 30 m / 40  m / 60 m
 • Eenvoudig in gebruik
 • Beelden raadplegen via APP voor android en IOS

Op locatie geïnstalleerd met instructies

*vraag naar de voorwaarden.

Een camerasysteem van No Nonsens Beveiliging

Wij bieden diverse vormen van camerabeveiliging. We hebben zowel digitale- als analoge camerasystemen, die via UTP-bekabeling of een draadloos systeem werken. Of het nu gaat om een klein huis of een kantoorpand van meerdere verdiepingen: wij vinden altijd het juiste systeem dat past bij jouw situatie. De techniek maakt het mogelijk dat je haarscherp kunt meekijken naar alles wat er op locatie gebeurt. Met bepaalde camerasystemen kan je zelfs meeluisteren en heeft u de mogelijkheid om terug te praten. We kunnen alle soorten camerasystemen leveren en installeren.

Grotere camerasystemen

We hebben meerder geavanceerde camerasystemen die we voor grotere projecten aanraden. Tegenwoordig worden beveiligingscamera’s namelijk niet alleen tegen winkeldiefstal gebruikt. We bieden ook software waarmee je iemand kan volgen, in bijvoorbeeld de supermarkt. Met die informatie kunnen we een zogenoemde heatmap maken. Hiermee krijgen winkeliers inzicht in de belangrijke plekken van de winkel waar nog extra veiligheidsmaatregelen genomen kunnen worden. Heb je baat bij een groter camerasysteem? Complexere systemen komen we uiteraard bij je installeren.

Speciaal voor ondernemers

Voor mkb’ers raden we de camera’s van Hikvision aan. Hiermee ben je bij No Nonsens Beveiliging verzekerd van kwaliteit, onderhoud en garantie voor een vast bedrag per maand. Je kunt de beelden overal ter wereld te bekijken.

Er zijn losse camera’s, maar ook complete systemen verkrijgbaar.