Betaalmethoden

 

iDEAL

Meest gebruikte betaalmethode is via iDeal.
Snel en veilig met het vertrouwde iDeal. Als u kiest voor iDeal word u automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm van uw eigen bank. Vergeet niet u eigen bank te selecteren. Hierna kunt u via uw vertrouwde internet betaalomgeving betalen. Na betaling ontvangt u een betaalbevestiging via de e-mail. Betalen via iDeal kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank  Friesland Bank, SNS bank, SNS Regio Bank, Triodos bank, ASN Bank, Van Lanschot Bankiers. Meer informatie over iDeal vindt u op www.ideal.nl.

IN3 – Gespreid betalen in 3 keer ( Nederland )

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw budget het net niet helemaal toelaat om dat ene gewilde product te kopen. Om u hierbij te helpen zijn we samen gaan werken met in3. Met in3 heeft u de mogelijkheid om het product aan te schaffen en in 3 termijnen te betalen. Het grote voordeel van in3 is dan ook dat u geen rente over het bedrag betaald en je geen BKR registratie krijgt.

Het minimale bestelbedrag van in3 is €100,- en het maximale is €3000,-. Voor de betaling doet in3 een snelle gegevenscontrole. Mocht u verzoek tot betaling onverwachts niet geautoriseerd worden dan kunt u contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Hoe werkt IN3?

Tijdens uw bestelling kiest u voor de betaalmethode in3. Het systeem doet hierna een snelle gegevenscontrole en daarna betaal je het eerste deel via iDeal. 30 dagen later betaalt u het tweede deel en weer 30 dagen later betaalt u het derde deel.

Wil je graag gebruikmaken van SprayPay?

Kies dan bij het afrekenen voor SprayPay als betaalmethode. Binnen enkele seconden behandelt SprayPay je aanvraag en zie jij direct of je in aanmerking komt voor een lening. Als je aanvraag is goedgekeurd, betaalt SprayPay jouw bestelling en wordt je bestelling zo snel mogelijk verwerkt.

Hoe werkt SprayPay?

Gespreid betalen via SprayPay kan alleen als je in Nederland woont en een Nederlandse bankrekening hebt. Om de aanvraag te controleren, worden een aantal vragen gesteld over je financiële situatie. Op basis hiervan wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd. Mocht je aanvraag worden afgekeurd, kun je altijd bij SprayPay de reden hiervan navragen. SprayPay hanteert een rentepercentage tussen de 11.9% – 14% afhankelijk van de looptijd van de financiering.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Je kunt je bestelling uiteraard retourneren of annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast. De overeenkomst met SprayPay blijft in dat geval gewoon staan.

Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie?

Als je netjes op tijd betaalt, heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden achterloopt met betalen, is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. Dit kan dus gevolgen hebben voor andere leningen of abonnementen. SprayPay heeft het recht om de aangekochte producten op te eisen bij achterstallige betaling.

Overschrijven (Bank transfer)

U kunt ook via overboeking betalen. Dit kan dan makkelijk en vertrouwd vanaf uw eigen bankomgeving. No Nonsens Beveiliging controleert dagelijks of uw betaling binnen is. Bij deze keuze krijgt u direct de betaalprocedure via de mail.

Let op: Vermeld altijd het bestelnummer bij uw betaling.