Met een intercomsysteem weet je altijd wie er voor de deur staat

Wat denk jij als de bel gaat maar je verwacht niemand? Je hebt zeker weten geen pakketje online besteld en het bezoek van vandaag is ook geen jas of tas vergeten. Hoe fijn is het om voor je de deur opent al te weten wie er voor de deur staat? Met de intercomsystemen van No Nonsens Beveiliging ben je altijd voorbereid. We zijn officieel dealer van Entrya, Hikvision, Dahua en Comelit merken die gespecialiseerd zijn in videosystemen.

Ideale intercoms voor woningen op hogere verdiepingen

Woon of werk je in het oude stadscentrum van een van onze mooie Nederlandse steden? Dan is er een grote kans dat je niet iedereen in de gaten kan houden die op de begane grond aanbelt. Als je altijd wilt weten wie er voor de deur staat en bijvoorbeeld op een hogere verdieping woont, dan bieden de intercomsystemen van No Nonsens Beveiliging uitkomst.

2 draad video-intercom

Zeer geschikt om uw huidige intercom te vervangen zonder in het hele gebouw nieuwe kabels te installeren en toch gebruik te maken van de huidige nieuwe technieken.

IP video-intercom

Voor het aanleggen van een nieuwe intercom is het aan te raden om een IP versie te gebruiken, zodat het systeem wordt geïntegreerd in uw bestaande netwerk. Wat vele voordelen met zich mee brengt.